Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Eylül 2016 - 16:13 Yorum: 0

Medical Park Ordu Hastanesi’nde görev değişimi

Murat Kalafat'ın Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürlüğü'nden ayrılmasının ardından, bu göreve Halil İbrahim Çalış getirildi.

Medical Park Ordu Hastanesi’nde görev değişimi

Medical Park Ordu Hastanesi'nde görev değişimi yapıldı.

Murat Kalafat'ın Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürlüğü'nden ayrılmasının ardından, bu göreve Halil İbrahim Çalış getirildi. Yeni Genel Müdürlüğü görevine getirilen Halil İbrahim Çalış, basın mensupları ile biraya geldi. Hastanenin toplantı odasında düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Genel Müdür Çalış, "1 Eylül'de hastanemizde görev değişikliği oldu. Daha önceki genel müdürümüze hastanemize vermiş olduğu katkılar için teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde de başarılar diliyoruz. Bundan sonra bizler yeni yönetim olarak, daha önce bu görevi burada yürütenler olarak Medical Park Ordu hastanesini en iyi hizmet veren hastane yapılması yönünde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber