Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Eylül 2016 - 11:08 Yorum: 0

Medical Park’a iki yeni hekim

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, hekim kadrosuna Doç. Dr. Celal Çerçi ile Op. Dr. Yusuf Akdeniz'i ekledi.

Medical Park’a iki yeni hekim

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, hekim kadrosuna Doç. Dr. Celal Çerçi ile Op. Dr. Yusuf Akdeniz'i ekledi. Hastane, Genel Cerrahi kadrosuna özellikle obezite cerrahisi vakalarıyla dikkati çeken Doç. Dr. Celal Çerçi ile Op. Dr. Yusuf Akdeniz'i dahil etti.

1990 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Doç. Dr. Celal Çerçi, 1999 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Bir süre uzman hekim olarak görev yaptıktan sonra 2003 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde akademisyen olarak görev yapmaya başlayan Doç. Dr. Çerçi, 2009 yılında Doçent unvanını aldı.

Çok sayıda ulusal ve uluslararası yayına sahip olan ve özellikle gelişmiş laparoskopik cerrahi alanında (laparoskopik fıtık, laparoskopik barsak ameliyatları, laparoskopik mide ameliyatları) ve onkolojik cerrahi alanında çalışmalarına devam eden Doç. Dr. Çerçi, Türk Tabipler Birliği, Ulusal Cerrahi Derneği, Endoskopik Laparoskopik Cerrahi ve aynı zamanda Obezite Cerrahi Derneği üyesi.

Göreve başlayan diğer hekim Op. Dr. Yusuf Akdeniz ise 1999 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2005 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi'nde genel cerrahi alanında ihtisasını tamamlayan Op. Dr. Yusuf Akdeniz de, ileri laparoskopik cerrahi, laparoskopik mide barsak cerrahisi, laparoskopik hepatobilier cerrahi, laparoskopik obezite cerrahisi, laparoskopik herni cerrahisi, endoskopi ve anorektal cerrahi alanındaki tecrübesiyle biliniyor. Birikimlerini Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'nde kabul edeceği hastaları için kullanmaktan mutluluk duyacağını ifade eden Op. Dr. Yusuf Akdeniz, Türk Tabipler Birliği, Ulusal Cerrahi Derneği, Endoskopik Laparoskopik Cerrahi ve Obezite Cerrahi Derneği üyesi olan Op. Dr. Yusuf Akdeniz'in çok sayıda ulusal ve uluslararası yayını bulunmakta.

Medical Park’a iki yeni hekim

Medical Park’a iki yeni hekim

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber