Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Eylül 2016 - 15:48 Yorum: 0

Medıcal Park’tan spora destek

Medical Park Samsun Hastanesi ile Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü arasında 2016-2017 sezonu için ana sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Medıcal Park’tan spora destek

Medical Park Samsun Hastanesi ile Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü arasında 2016-2017 sezonu için ana sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Samsunspor'un da sağlık sponsoru olan Medical Park Samsun Hastanesi spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor. Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Elmalı, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, Medical Park Hastaneler Grubu Genel Koordinatörü ve Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı Dr. Hikmet Çavuş ve tarafından sözleşme imzalandı.

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını vurgulayan Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, "Samsun'da farklı spor dallarında faaliyet gösteren takımlarımız var. Bizde Medical Park Samsun Hastanesi olarak bu takımlara her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Samsunspor'a yıllarca sponsor olduk olmaya da devam ediyoruz. 7 yıldır Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübüne destek oluyoruz. Takımlarımızın sadece iyi günlerinde değil, kötü günlerinde de daima yanındayız. Samsun takımlarının başarısını görmek bizleri de mutlu ediyor ve gururlandırıyor" dedi.

Medical Park Hastaneler Grubu olarak sosyal sorumlulukların farkında olduklarını ifade eden Medical Park Hastaneler Grubu Genel Koordinatörü Dr. Hikmet Çavuş ise, "Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Medical Park Hastaneler Grubu olarak Türkiye'nin çeşitli illerinde farklı branşlarda faaliyet gösteren spor kulüplerine sponsorluk yapıyoruz. Samsunlu olarak Samsun takımlarının başarılarını görmek bizleri ayrıca gururlandırıyor. Engelli kardeşlerimizin yaptıkları işte başarılı olmasına en ufak bir katkıda biz sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere" diye konuştu.

Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlhan Elmalı da "Desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemeyen Medical Park Ailesine ve Medical Park Samsun Hastanesi yöneticilerine teşekkür ederim. Biz de onların bize verdiği desteği boşa çıkarmamak için tüm gücümüz ile çalışacağız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber