Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Kasım 2017 - 12:03 Yorum: 0

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi’nde ya tamam ya devam maçında

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkma iddiasını sürdürebilmek için önemli bir müsabakaya çıkacak olan Medipol Başakşehir, deplasmanda Bulgar ekibi Ludogorets...

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi’nde ya tamam ya devam maçında

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkma iddiasını sürdürebilmek için önemli bir müsabakaya çıkacak olan Medipol Başakşehir, deplasmanda Bulgar ekibi Ludogorets ile mücadele edecek.

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu beşinci maçında yarın TSİ 23.05'te Bulgar ekibi Ludogorets ile karşı karşıya gelecek. Turuncu-lacivertliler, geride kalan 4 haftada 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle aldığı 2 puanla son sırada bulunuyor. Ludogorets ise 2 galibiyet, 2 beraberlikle topladığı 8 puanla grupta liderlik koltuğunda oturuyor.

Kritik viraj

Süper Lig'de son olarak evinde Galatasaray'ı mağlup eden Başakşehir, Bulgaristan'a moraller yüksek olarak gidecek. Gruptan çıkma iddiasını devam ettirmek açısından çok önemli bir müsabakaya çıkacak olan turuncu-lacivertliler, Ludogorest ile daha önce 1 kez karşılaştı. C Grubu ilk haftasında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan müsabaka 0-0 eşitlikle sona ermişti.

İki takım arasında oynanacak mücadeleyi Çekya Futbol Federasyonu'ndan Miroslav Zelinka yönetecek. Zelinka'nın yardımcılıklarını Ondrej Pelikan ve Jan Patak yapacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber