Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Eylül 2016 - 14:18 Yorum: 0

Mehmet Akif Caddesi yeniden çift yön

Düzce İl Trafik Komisyonu tarafından kısa bir süre önce trafik akışı tek yön olarak düzenlenen Mehmet Akif Caddesi yeniden 6 Eylül tarihinde çift yönlü...

Mehmet Akif Caddesi yeniden çift yön

Düzce İl Trafik Komisyonu tarafından kısa bir süre önce trafik akışı tek yön olarak düzenlenen Mehmet Akif Caddesi yeniden 6 Eylül tarihinde çift yönlü olarak trafiğe açılıyor.

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce İl Emniyet Müdürlüğünün üyeleri arasında olduğu İl Trafik Komisyonu tarafından kısa bir süre önce alınan karala Mehmet Akif Caddesi tek yönlü trafik akışı şeklinde düzenlenmişti. Aynı Komisyonun aylık toplantısında şehir içi trafiğin olumsuz etkilenmesi ve mevcut güzergahta alternatif bir aksın bulunmaması gerekçe gösterilerek karar bozuldu. Toplantıda alınan ortak karar doğrultusunda ilgili kurumlara yazı hazırlanarak Mehmet Akif Caddesi'nin yeniden 6 Eylül tarihinde çift yönlü olarak trafiğe açılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber