Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ağustos 2016 - 09:28 Yorum: 0

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu inşaatı bitiyor

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaba inşaatı öğretmenlerin promosyonu ile yapılan 17 derslikli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 19 Eylül'de eğitimin hizmetine...

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu inşaatı bitiyor

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaba inşaatı öğretmenlerin promosyonu ile yapılan 17 derslikli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 19 Eylül'de eğitimin hizmetine girecek. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz, iki laboratuvarı, özürlü rampası ve asansörü ile bedensel engelli öğrencilerinde düşünüldüğü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun, bahçesinde de 3 spor kompleksinin yer alacağını bildirdi.

Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz, 2016-2017 eğitim öğretim yılında Gönen'de derslik sorunu yaşanmayacağını, kısmi olarak devam eden ikili eğitim sisteminin biteceğini müjdeledi. İnşaatın yüzde 50'sinin öğretmenlerin promosyonundan karşılan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun, 19 Eylül'de eğitimin hizmetine gireceğini kaydeden Yılmaz, "1,5 Milyon TL'ye mal olan bünyesinde 17 derslik, Fen ve Bilgisayar olmak üzere 2 laboratuvar, bir ana sınıfı bulunan Mehmet Akif Ersoy Orta Okulumuz; okul içindeki asansörü ve girişindeki rampasıyla bedensel özürlü öğrencilerimiz de düşünülerek yapıldı. Giriş kapısı bedensel engelli öğrencilerimiz düşünülerek yapılmış okullarımız vardı, ancak çocuklarımız okulun 1. katındaki sınıflarında ders görüyor, üst katlarda bulunan laboratuarlardan yararlanamıyordu. Öğrencilerimize fırsat eşitliği sağlandı" dedi.

8 bin 750 metrekare bahçesi bulunan Mehmet Akif Ersoy Orta Okulunun bahçe düzenleme ihalesinin gerçekleştiğini de kaydeden Yılmaz, "Bahçeye öğrencilerimiz için voleybol, basketbol ve futbol sahası yapılacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber