Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:18 Şerafettin Elçi Havalimanı Şubat ayında 29 bin 933 kişiye hizmet verdi14:17 Sarıcaoğlu: “Sahte anketler ile ‘başkanlık hayali’ kuranlar, seçim günü uya...14:17 Büyükşehir DESKİ 3 mahallenin daha içme suyu hatlarını yeniledi14:17 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki: “Bittiğinde Zonguld...14:17 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki iş birliği protokolü14:16 Başkan Togar: “Sevdalısı olduğumuz Tekkeköy için her zaman çalışacağız”14:16 İzmir merkezli kaçakçılık operasyonu: 15 bin litre etil alkol ele geçirildi14:15 Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı14:11 Fatih Belediye Başkanı Turan: “Unkapanı Değirmeni’nin restore edilmesi bölg...14:09 Evlenmek için kredi alacak depremzede gençlerin eğitimi başladı14:08 Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı14:05 Anaokulu öğrencilerinden renkli etkinlik: Hijyene dikkat çektiler14:04 CHP’de Şükrü Genç endişesi14:04 Alanya Üniversitesi’nin öğrencilerine TÜBİTAK desteği14:03 Ertemur: “Emeklilerimizin destekçisi olacağız”14:01 AK Parti Sami Er, Şire Pazarı ve Canlı Hayvan Pazarını ziyaret etti14:01 Kazakistan Başkonsolusu’ndan yatırım çağrısı13:59 Bakan Tekin; “Meslektaşlarımızın fikir ve öneri bizler için çok kıymetli”13:56 Adıyaman’da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi13:55 Otomobille çarpışan hafif ticari araç devrildi: 1 yaralı
Sami Er
Yerel 10 Ağustos 2020 - 14:23 Yorum: 0

Mehmet Akif Ersoy Parkı yeni yüzüyle beğeni topluyor

Pursaklar Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek yakın zamanda yeni yüzüyle vatandaşlara kapılarını açan Mehmet Akif Ersoy Parkı, Okuma Parkı...

Mehmet Akif Ersoy Parkı yeni yüzüyle beğeni topluyor

Pursaklar Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek yakın zamanda yeni yüzüyle vatandaşlara kapılarını açan Mehmet Akif Ersoy Parkı, Okuma Parkı olarak hizmet vermeye başladı.

Pursaklar'ın tüm güzelliklerini koruyup yenileme ve çağın ihtiyaçlarını dikkate alarak hayallerdeki Pursaklar'ı kurma yolunda her geçen gün yeni projeleri hayata geçiren Pursaklar Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Okuma Parkı'nda bir süre önce başlatılan yenileme çalışmalarını tamamladı.

Pursaklar Belediyesi, yenilenen Mehmet Akif Ersoy Okuma Parkı ile vatandaşların dinlenirken aynı zamanda okuma kültürünü daha ileriye taşımak ve kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak amacıyla ilçe sakinlerini ve özellikle gençleri okumaya teşvik eden alanlarıyla ilgiyi üzerine çekiyor. Parkta kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasına yönelik tasarlanmış bir dizi bölümlerden oluşuyor. Ayrıca oturma alanlarında önemli şairlerin sesleri ve şiirleri de parka gelen vatandaşlara tatlı bir anı bırakıyor.

Pursaklar Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Okuma Parkı'nda yaptığı yenilik ve düzenlemelerle, halkın daha ferah bir ortamda ve daha modern alanlarda vakit geçirebilmelerine de olanak sağlıyor.

Vatandaşların doğayla iç içe yemyeşil bir ortamda günün stresinden uzaklaşıp dinlenebileceği ender mekanlardan biri olan Mehmet Akif Ersoy Okuma Parkı modern yapısıyla da cazibe merkezi haline geldi.

Eskiyle kıyas edilemeyecek şekilde yenilenen parkın içerisinde çocuk oyun alanlarından spor alanlarına, oturum ve yürüyüş yollarından ailelerin keyifli vakit geçirebileceği yeşil alanlara, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılabileceği alanlara kadar tüm detaylar düşünülürken, yapılan düzenleme ilçenin çehresinde de önemli bir değişikliği beraberinde getirdi.

'Mehmet Akif Ersoy Okuma Parkını ilçemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz'

Modern ve yaşanılabilir kentlerin olmazsa olmazı sosyal tesisler ve dinlenme alanları olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "İlçemizde yıllar önce yapılan ancak, zamanla ihtiyaçlara yanıt vermekte yetersiz kalan Mehmet Akif Ersoy Parkında geniş kapsamlı bir yenileme çalışması başlattık. Yenilenen yüzüyle Okuma Parkı haline dönüştürerek kendine özgü Rölyef, heykeller, özlü söz kitabeleri, satranç bahçe takımı, konuşan bank, ağaç altı oturma alanları, Mehmet Akif Ersoy Büstü ve kaidesi ile parkımıza zenginlik kattık. Kısa bir süre içerisinde tamamladığımız bu modern okuma parkımızı ilçemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın parkta en güzel anılarını biriktireceğinden, büyüklerimizin de en güzel zamanlarını geçireceklerinden en ufak bir şüphem yok. İlçemizdeki parklarımızın sayısını artırmaya ve hali hazırdaki parklarımızın bakım ve tadilatlarını en iyi şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin nefes alabileceği gözleri büyülen parkımızın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Mehmet Akif Ersoy Parkı yeni yüzüyle beğeni topluyor

Mehmet Akif Ersoy Parkı yeni yüzüyle beğeni topluyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber