Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 03 Mayıs 2016 - 14:09 Yorum: 0

Mehmet Akif İnan Okullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Başaldı

Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi’nin düzenlemiş olduğu Geleneksel 3. Mehmet Akif İnan Okullar arası Fut..

Mehmet Akif İnan Okullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Başaldı

MALATYA (İHA) Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi’nin düzenlemiş olduğu Geleneksel 3. Mehmet Akif İnan Okullar arası Futbol Turnuvası başladı.
2-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Polis Okulu yanındaki Sporyum Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak grup maçlarında profesyonel hakemler görev alacak ve maçlar eliminasyon sistemine göre oynanacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 Nolu Şube Başkanı Kerem Yıldırım, toplam 27 okul takımının katılacağı turnuvanın fikstür çekimi yapıldığını söyledi.
Takımların Eğitim-Bir-Sen üyeleri ile farklı sendikalara üye olan eğitimcilerden veya hiçbir sendikaya üye olmayan eğitimcilerden meydana geleceğini belirten Yıldırım, "Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 No’lu Şube olarak bu turnuvayı düzenlemekteki amacımız, eğitim çalışanları arasındaki dayanışmaya ve birlikteliğe vurgu yapmak, sporun kardeşlik duygusunu ön plana çıkarmaktır. Eğitim-Bir-Sen olarak, çalışanların haklarını korumak ve yeni haklar elde etmek için mücadele ederken sendikacılığın sosyal boyutlarını ihmal etmemek gerektiğinin bilincindeyiz. Bu turnuvada yer alacak tüm takımlara, turnuva boyunca maçlarda görev yapacak hakemlerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber