Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:33 Yorum: 0

Mehmet Ali Kağıtçı, Heybeliada’da Anıldı

18 Nisan Kâğıtçılık Bayramı kapsamında Kocaeli SEKA Fabrikası kurucusu Mehmet Ali Kağıtçı'yı geleneksel anma etkinliği Kağıtçı'nın evi ve mezarının...

Mehmet Ali Kağıtçı, Heybeliada’da Anıldı

18 Nisan Kâğıtçılık Bayramı kapsamında Kocaeli SEKA Fabrikası kurucusu Mehmet Ali Kağıtçı'yı geleneksel anma etkinliği Kağıtçı'nın evi ve mezarının da bulunduğu Heybeliada'da gerçekleştirildi.

Programa İzmit ve Kocaeli Sekalılar Derneği yönetici ve üyeleri ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Kağıt Müzesi yetkililer katıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen anma programı kapsamında Mehmet Ali Kağıtçı'nın kabri ziyaret edilerek Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kocaeli Sekalılar Dernek Başkanı Münir Savaşlıoğlu günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını gerçekleştirdi. Etkinlikte Kocaeli Seka Kağıt Müzesi elde kağıt yapım atölyesi ekibi kağıt yapım standı ile hazır bulundu.

Programın ardından Mehmet Ali Kağıtçı'nın evi ziyaret edildi. Ayrıca Heybeliada İskelesinde Kocaeli Seka Kağıt Müzesi kağıt yapım atölyesi standı kurularak ziyaretçilere elde kağıt yapımı uygulamalı olarak gösterildi. Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan atölye çalışması akşam saatlerine kadar devam etti.

Mehmet Ali Kağıtçı, Heybeliada’da Anıldı

Mehmet Ali Kağıtçı, Heybeliada’da Anıldı

Mehmet Ali Kağıtçı, Heybeliada’da Anıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber