Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 15 Ağustos 2016 - 17:42 Yorum: 0

Mehmet Aydın'a FETÖ kumpası

Sonsöz gazetesi, BUSABAH gazetesi ortaklarından Mehmet Aydın’ın firari olduğunu ifade etmiş. “Mehmet Aydın ile alakalı soruşturma; paralelci polis memurlarının diğer dosyalarda yaptıkları gibi asılsız iftiralarla dolu ihbar mektuplarıyla başlatılmıştır.

Mehmet Aydın'a FETÖ kumpası

Paralelci polis memurları, Mehmet Aydın’ı sırf FETÖ’nün Malatya sorumlusuna destek vermediği için mahkûm ettirmiştir. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının tebliğlemesine rağmen, görevi adaleti sağlamak olan FETÖ üyesi olan hakim ve savcılar da bu dosyada rol oynamışlardır.

Şunu belirtmek isteriz ki Mehmet Aydın, bu yapı tarafından kurulan kumpas sonucunda cezalandırılmıştır. Bu yapının üyesi olup Mehmet Aydın’a cephe olan MAKİAD Başkanı Suat Sarın, dönemim paralelci Emniyet Müdürü Ali Osman Kâhya ve soruşturmayı yapan paralelci polislerin hepsi, soruşturmayı yürüten Savcı Hüseyin Sarıömeroğlu; yine Mehmet Aydın hakkında mahkûmiyet kararı veren mahkeme başkanı ve üyeleri, mütalaayı veren cumhuriyet savcıları ve yine tebliğnameye rağmen onama kararı veren Yargıtay üyeleri, terör örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle tutuklanmışlardır. Gelinen durum itibariyle Mehmet Aydın’ın suçsuz olduğu ve bu yapı tarafından mağdur edildiği anlaşılmaktadır.”

Kaynak; MALATYA NET HABER

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber