Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Sağlık 17 Haziran 2020 - 11:03 Yorum: 0

Mehmet Hanifi Kutlar, koronavirüs tedbirleriyle saç ekimini anlattı

Sağlık turizmcisi Mehmet Hanifi Kutlar, koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle saç ekimi operasyonlarında gerekli tedbirleri aldıklarını belirtirken,...

Mehmet Hanifi Kutlar, koronavirüs tedbirleriyle saç ekimini anlattı

Sağlık turizmcisi Mehmet Hanifi Kutlar, koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle saç ekimi operasyonlarında gerekli tedbirleri aldıklarını belirtirken, "Güvenli Saç Ekimi" döneminin başladığını söyledi.

Estecapelli Sağlık Turizm Direktörü Mehmet Hanifi Kutlar, COVID-19 nedeniyle saç ekimi operasyonlarında alınan üst seviye güvenlik önlemlerini ve uygulamaları hakkında bilgiler verdi. Ozon FUE yöntemi (Follicular Unit Extraction) faydalarını açıklayan Hanefi, "Güvenli Saç Ekimi" dönemine vurgu yaptı.

'Güvenli Saç Ekimi" dönemi başlatılmış durumdadır'

Saç ekiminin ülkemizde en fazla talep edilen ve uygulanan estetik operasyonlarda biri olduğuna dikkat çeken Mehmet Hanifi Kutlar, "Saç ekiminin ortalama 6 saat süren uzun bir operasyon olması ve saç ekimi ekibi ile hastanın yakın mesafe içinde olma zorunluluğu nedeniyle COVID-19'a karşı koruma sağlanması için alınan önlemler en üst seviyeye çıkarıldı. Saç ekimi operasyonlarında "Güvenli Saç Ekimi" dönemi başlatılmış durumdadır. Alınan önlemler arasında saç ekimi ekibi ile hastaya son 24 saat içinde COVID-19 testi kontrolü yapılması, son derece sterilize bir ortamda, özel koruma sağlayan kıyafetler giyilmesi, yüksek koruma sağlayan maske uygulaması gibi önlemler yer almaktadır" dedi.

Saç ekimi operasyonlarında Ozon FUE güvencesi

Ozon FUE yöntemi ve faydaları hakkında bilgi veren Kutlar, "Ozon FUE, saç ekim sürecinin başarı oranını arttırmak ve özellikle sağlık problemleri olan hastalarımızın daha konforlu operasyonlar geçirmelerini ozon tedavisi ve ozon PRP uygulamalarıyla desteklenmiş bir saç ekim uygulamasıdır. Faydaları ise şöyle: Kandaki oksijen miktarını arttırdığı için saç köklerinin daha iyi beslenmesine yardımcı olur. Cildi yenileyen etkisi sayesinde donör ve ekim alanının daha hızlı iyileşmesine olanak tanır. Operasyon sonrasında oluşabilecek dolaşım problemler riskini en aza indirir. Ekilen saç köklerinin daha sağlıklı ve güçlü uzamasına yardımcı olur. Bağışıklık sistemin güçlendirecek etkiye sahip olduğundan virüs, bakteri ve mantar enfeksiyonlarına karşı koruyucudur. Stres azaltıcı, rahatlatıcı etkisiyle stres kaynaklı saç dökülmesinin azalmasına yardımcı olur" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber