Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Temmuz 2016 - 16:43 Yorum: 0

Mehmet Işık: “Ülkemizi kimse bölemedi, bölemeyecek”

MEMOİL Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Işık, FETÖ tarafından 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimini kınayarak, "Ülkemizi kimse bölemedi, bölemeyecek"...

Mehmet Işık: “Ülkemizi kimse bölemedi, bölemeyecek”

MEMOİL Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Işık, FETÖ tarafından 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimini kınayarak, "Ülkemizi kimse bölemedi, bölemeyecek" dedi.

MEMOİL Başkanı Işık, yazılı bir açıklama yaparak darbe girişimine tepkisini dile getirdi. 15 Temmuz'da gerçekleştirilmeye çalışılan ancak başarılı olamayan kalkışmanın kabul edilemez olduğunu ifade eden Işık, milli iradeye ve ülkenin bütünlüğüne yapılan saldırının halk tarafından bertaraf edildiğini vurguladı. Demokrasiye düşman olan bu kişilere karşı siyasi parti temsilcilerinin, halkın ve her kesimin dimdik ayakta durduğunu belirten Işık, "Türkiye büyük bir ülkedir. Bu tür darbe girişimlerini yapanlar 15 Temmuz'da nasıl emellerine ulaşamadılarsa bundan sonra da bu emele asla ulaşamayacaklardır. Önümüzdeki süreçte biz özel sektör temsilcileri olarak daha çok çalışıp üretmeye ve daha çok istihdam sağlamaya gayret göstereceğiz. Ülkemizi kimse bölemedi, bölemeyecek" dedi. İfadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber