Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 17:53 Yorum: 0

Mehmet Nuri Yılmaz’dan Rektör Çomaklı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.

Mehmet Nuri Yılmaz’dan Rektör Çomaklı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bir zamanda bu ruhu taşımanın gerekliliğine olan inancını vurgulayan Mehmet Nuri Yılmaz, Rektör Çomaklı'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı ise Mehmet Nuri Yılmaz hocanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Atatürk Üniversitesi'nin dinamik bir üniversite olduğunun altını çizdi. Çomaklı, "Şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin hak ettiği değeri kazandırmak için çok çaba sarf etmeliyiz. Bu bilinçle vatana ve millete bağlı insan yetiştirip, onlara sahip çıkılmalıyız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber