Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 11 Eylül 2016 - 17:58 Yorum: 0

Mehmet Öcalan, İmralı Adası’ndan döndü

BURSA (İHA) – Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan ve bir avukat, bayram görüşmesi için gittikleri İmralı Adası'ndan dönüş yaptı.

Mehmet Öcalan, İmralı Adası’ndan döndü

BURSA (İHA) – Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan ve bir avukat, bayram görüşmesi için gittikleri İmralı Adası'ndan dönüş yaptı. Mehmet Öcalan ada dönüşü açıklama yapmadı.

Görüşme için Kurban Bayramı arifesinde sabah saatlerinde Bursa'nın Gemlik ilçesindeki Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelen Mehmet Öcalan ve avukat Mazlum Dinç, bir süre jandarma önünde bekledikten sonra içeriye girdi. Yapılan kontrollerin ardından Mehmet Öcalan ve Mazlum Dinç jandarmanın aldığı yüksek güvenlik tedbirleriyle İmralı'ya götürüldü.

Saat 17.00 sıralarında adadan dönen Mehmet Öcalan ile avukat Mazlum Dinç 17.30'da Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığına geldi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından her zamanki uygulamanın dışında olarak Mehmet Öcalan ve avukatı getiren özel otomobil jandarma komutanlığı bahçesine alınarak Mehmet Öcalan ve Avukat Mazlum Dinç karakolun bahçesinde otomobile bindirildi. Kapıda bekleyen basın mensuplarına bir açıklama yapmak için durmayan otomobil İstanbul'a doğru yola çıktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber