Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 30 Ekim 2020 - 22:43 Yorum: 0

Mehmet Özdilek: “Bireysel, basit hatalar yaptık ve cezayı kestiler”

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Karagümrük maçının ardından, "Rakip yeni kurulmasına rağmen iyi oyunculara sahip. Bununla ilgili 1 haftadır...

Mehmet Özdilek: “Bireysel, basit hatalar yaptık ve cezayı kestiler”

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Karagümrük maçının ardından, "Rakip yeni kurulmasına rağmen iyi oyunculara sahip. Bununla ilgili 1 haftadır onlara nasıl cevap vereceğimizi çalışmamıza rağmen geriden oyun kurarken bireysel, basit hatalar yaptık ve cezayı kestiler" dedi.

Süper Lig'in 7. haftasında BB Erzurumspor deplasmanda Fatih Karagümrük'e 5-1 mağlup oldu. Müsabaka sonrasında basın toplantısında açıklamalarda bulunan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 5-1'lik skorun değerlendirmesi olmayacağını belirterek, "Rakip bizden daha fazla istedi ve hak ettikleri bir galibiyet oldu. Rakip yeni kurulmasına rağmen iyi oyunculara sahip. Bununla ilgili 1 haftadır onlara nasıl cevap vereceğimizi çalışmamıza rağmen geriden oyun kurarken bireysel, basit hatalar yaptık ve cezayı kestiler. 2 haftadır bireysel hatalar çok ön plana çıkıyor. O anlamda canım sıkılıyor. Takım olarak bir şeyleri doğru yapmaya çalışırken maalesef yapmamaları gereken inanılmaz derecede hataları bize pahalıya mal oldu. Biz özellikle 6 haftalık süreçte bu ligde rakiplere en az pozisyon verirken takımken, bugün inanılmaz derecede pozisyonlar verdik. Üzgünüz ama uzun bir maratonda kafamıza öne eğmek değil yola devam etmek zorundayız. Rakibi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber