Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 12 Ocak 2019 - 16:03 Yorum: 0

Mehmet Özhaseki’nin Basın Danışmanından açıklama

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Özhaseki'nin Basın Danışmanı Mehmet Gül, bu sabah "[email protected]"...

Mehmet Özhaseki’nin Basın Danışmanından açıklama

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Özhaseki'nin Basın Danışmanı Mehmet Gül, bu sabah "[email protected]" adresinden basına geçilen haberin Özhaseki ve basını ile hiçbir ilgilisinin olmadığını belirterek, "[email protected]" mail adresi hakkında en kısa sürede yasal işlemlerin başlatılacağını bildirdi.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Özhaseki'nin Basın Danışmanı Mehmet Gül, yaptığı yazılı açıklamada, Özhaseki'nin basına geçilen haberlerinin; "[email protected]" adresinden geçildiğini belirterek, "Bu sabah "[email protected]" adresinden basına geçilen haberin Sayın Mehmet Özhaseki ve basını ile hiçbir ilgilisi yoktur. Söz konusu adresten geçilen ve dün basına geçilen haber metni üzerinde ekleme yapılarak; ajanslara, basın yayın kuruluşlarına kasıtlı ve bilinçli bir şekilde art niyetle servis edilmiştir. Ayrıca haberin içeriğinde yer alan Sayın Mehmet Özhaseki'in Ankara Radyoları ortak yayınında dediği iddia edilen "Mustafa Tuna beyefendi Ankara'ya yeterli gelmedi" ifadeleri asılsızdır, yalandır, iftiradır. Sayın Mehmet Özhaseki hakkında asılsız ve art niyetli bir şekilde yapılan bu haber, bazı çevrelerce algı oluşturmak amacıyla yapılmıştır. "[email protected]" mail adresi hakkında en kısa sürede yasal işlemler başlatılacaktır" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber