Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 16 Ağustos 2019 - 08:53 Yorum: 0

Mehmet Yavuz’un ismi Kahta’da yaşatılacak

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, hayatını kaybeden HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz için yayımladığı mesajında, isminin yaşatılacağını...

Mehmet Yavuz’un ismi Kahta’da yaşatılacak

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, hayatını kaybeden HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz için yayımladığı mesajında, isminin yaşatılacağını dile getirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Turanlı yayımladığı mesajında, "Memleketin değerli siyasetçilerinden HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz'un vefatı beni derinden üzmüştür. Kutsal topraklarda olduğumdan ötürü de taziyesinde de bulunamadım. Merhum Mehmet Yavuz'a dua ederken, memleketin vefat eden değerli siyasetçilerden bir isim olan Merhum Mehmet Yavuz'un ismini yaşatabilmeliyiz, diye düşündüm. Allah nasip ederse, önümüzdeki ay meclis toplantısında HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Merhum Mehmet Yavuz'un ismini yapımı devam eden parklardan birine verilmesi için, gündeme alacağım. Kaybettiğimiz değerlerin, ismini yaşatmalıyız. Bir kez daha vefat eden Mehmet Yavuz'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve HÜDAPAR camiasına başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

Mehmet Yavuz’un ismi Kahta’da yaşatılacak

Mehmet Yavuz’un ismi Kahta’da yaşatılacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber