Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 26 Kasım 2014 - 15:13 Yorum: 0

Mehmetçik'ten yakılan okula ziyaret

Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, ilçedeki eylemlerde üç kez yakılan ve kısa süre önce onarımı tamamlanan Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret etti

Mehmetçik'ten yakılan okula ziyaret

HAKKARİ (AA) - Yüksekova'da görevli Mehmetçik, Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin ile 3. Piyade Tümen Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Mehmet Yılmaz, ilçedeki izinsiz gösterilerde terör örgütü yandaşlarının üç kez hedefi olan ve kısa süre önce onarımı tamamlanan Cumhuriyet Ortaokuluna gitti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Kaya, okul müdürü Kasım Düzen ve öğretmenler tarafından karşılanan Tümgeneral Ergin ile Albay Yılmaz, sohbet ettiği öğretmenlerin, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Daha sonra okulda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Ergin ve beraberindekiler, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Tümgeneral Ergin ve beraberindeki yetkililerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya, ilçede eğitimin aksamaması için öğretmenlerle büyük çaba gösterdiklerini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber