Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 09 Eylül 2022 - 15:43 Yorum: 0

Melek Mosso Gömeç’i salladı

Balıkesir'in Gömeç ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü etkinlikleri dahilinde ünlü sanatçı Melek Mosso sahne aldı.

Melek Mosso Gömeç’i salladı

Balıkesir'in Gömeç ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü etkinlikleri dahilinde ünlü sanatçı Melek Mosso sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını Gömeçliler için seslendiren Mosso, yaklaşık 10 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Konseri yaklaşık 10 bin kişi izledi. Melek Mosso sahne performansı ile izleyicilerden tam not aldı. Yaklaşık 2 saat boyunca sahne performansı sergileyen Mosso'ya Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himan günün anısına bir plaket sundu.

Gömeç Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki Saadettin Baycan parkında düzenlenen halka açık konserle ilgili açıklamalarda bulunan Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, "Ama bizim işimiz halkımızı sosyal hayatla buluşturabilmek, böylelikle birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını harmanlayabilmektir. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz sürecektir. Bizi izlemeye devam edin" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber