Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 11:18 Yorum: 0

Melen Su Park Projesinde Çalışmalara Hız Verildi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in "Mega Proje"si Melen Su Park 1. Etap için ilk kazma geçtiğimiz günlerde vurulmuştu.

Melen Su Park Projesinde Çalışmalara Hız Verildi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in "Mega Proje"si Melen Su Park 1. Etap için ilk kazma geçtiğimiz günlerde vurulmuştu. Çalışmaların hız verilmesi için alana iş makineleri takviye edildi.

Düzce'nin vitrini olacak "Melen Su Park Projesi"nde çalışmaları devam ederken projenin kısa süre içinde bitirilmesi amacıyla proje alanına ek iş makineleri takviye edildi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in büyük önem verdiği ve sosyal alanları ile Düzce'nin en güzel cazibe merkezi haline gelecek Melen Çayı havzasındaki hafriyat çalışmalarının hızlı şekilde ilerlemesi için araç filosuna iki iş makinesi daha eklenerek ekipler güçlendirildi. 80 dönümlük alan üzerinde iki etaptan oluşan Melen Su Park Projesi tamamlandığında Düzce'nin vitrini olacak. Düzce Melen Çayı'nın her iki yakasında yapılacak olan parktaki çalışmalar devam ederken ikinci etap için de proje hazırlama girişimleri yapılacak.

Melen Su Park Projesiyle, Melen Çayı üzerine yapay bir ada inşa edilirken, çevresinde ise amfi tiyatro, lunapark, kafeteryalar, aqua park, kır düğünü evleri, aile yaşam merkezi ve kapalı yüzme havuzu ile su sporları merkezi oluşturulacak. Bu proje bitirildiğinde Düzcelilerin hafta sonları gidip ailesiyle eğlenebileceği, spor yapabileceği alanlar ortaya çıkacak. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Melen Su Park Projesi için söz konusu alanda hafriyat çalışmalarına başlandı. İlk aşamada 80 dönümlük arazide kot farklarının giderilmesi, zemin düzenleme yapılacak. Ardından da alt yapı çalışmalarına geçilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber