Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Haziran 2016 - 11:13 Yorum: 0

Melih Kibar Ve Çiğdem Talu’nun Eserleri Süleymanpaşa’da Hayat Buldu

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi'nin Ramazan ayına özel altı konserden oluşan "Süleymanpaşa Ustaları Ağırlıyor" konserlerinin üçüncüsünde Yasemin...

Melih Kibar Ve Çiğdem Talu’nun Eserleri Süleymanpaşa’da Hayat Buldu

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi'nin Ramazan ayına özel altı konserden oluşan "Süleymanpaşa Ustaları Ağırlıyor" konserlerinin üçüncüsünde Yasemin Mira, Türkiye'nin en ünlü söz ve beste yazarlarından Melih Kibar ve Çiğdem Talu'nun eserlerini Süleymanpaşalılar için seslendirdi.

Sahil dolgu alanı amfi tiyatroda gerçekleşen konsere Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, eşi Belgin Eşkinat ve çok sayıda Süleymanpaşalı müziksever katıldı.

Melih Kibar ve Çiğdem Talu'nun yıllar önce yazıp bestelediği, herkes tarafından bilinip dillere dolanan, gönüller de yer eden "Deli Divane, Rüya, İşte Öyle Bir Şey, Hep Böyle Kal, Aldım Başımı Gidiyorum, Bir De Bana Sor, Her Şey Seninle Güzel, Tüm Bir Yaşam, Kazandım, Bir Tanem Söyle Canım, Sevdan Olmasa" eserlerini seslendiren Yasemin Mira'ya konuk sanatçı olarak Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen de eşlik etti.

"BU ALTIN SERİ ÜÇ AKŞAM DAHA SÜRECEK; KAÇIRMAYIN"

Yaklaşık bir buçuk saat süren konser alkışlar eşliğinde sona ererken, emeği geçen herkese teşekkür eden Yasemin Mira, "Çok sevdiğim ve Türk müzik tarihine damgasını vurmuş iki ismin oluşturduğu eserleri seslendirme fırsatı verdiği için başta Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat'a ve bu şarkılara daha da anlam katan bana eşlik eden siz Süleymanpaşalılara çok teşekkür ederim. Bu altın seri üç akşam daha sürecek. Diğer konserleri de kaçırmamanız dileğiyle" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber