Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Ağustos 2016 - 15:48 Yorum: 0

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gökkent Mahallesi Şaban ve Nezire Suluhan Camisinde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaflar ile sohbet...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gökkent Mahallesi Şaban ve Nezire Suluhan Camisinde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaflar ile sohbet ederek yapımı devam eden Gökkent Sosyal Tesisleri ve Kapalı Semt pazaryeri inşaat alanlı gezdi.

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları ile Daire Müdürlerin iştirak ettiği Gökkent Mahalle gezisinde Başkan Memduh Büyükkılıç, Gökkent Mahallenin alt yapısı ile yeni yeni binaların yükseldiğini ve her geçen gün bina sayısının arttığını söyledi.

Gökkent mahallesinde çok amaçlı SOSYAL TESİS inşa ettiklerini ve bu tesisin yanına da 400 esnaf kapasiteli KAPALI SEMT PAZARYERİ de yaptıklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, gezi ile ilgili olarak şu değerlendirmeler de bulundu;

"Melikgazi Belediyesi örnek ve referans belediye olmamızda semtler arasında ayrım yapmadan hizmet yapılması ve yatırım gerçekleştirilmesidir. Gökkent Mahallemiz yeni gelişen ve tüm alt yapısı ile gelişen bir semttir. Bu semtimiz yapılan halk gününde mahalle halkı bizden kapalı semt pazaryeri ile sosyal tesis istediler. İlkbaharda temeli atılan tesislerimizin bu yılsonunda hizmete açacağız. Bugün hem semt halkımız ile beraber olduk hem de bu tesislerimizin inşaat alanını gezdik. İlgili müteahhit firmada yetkililerinden bilgi aldık. Mahalle halkına şimdiden hayırlı olsun "

Başkan Memduh Büyükkılıç, birlik ve beraberliğin tam zamanı olduğunu Melikgazi belediyesinin yatırımları ile mahalle halkının bir araya gelerek birliktelik ve beraberlik, kardeşlik ile kentli olmanın gereğini gösterdiği sözlerine ekledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber