Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Eylül 2016 - 15:33 Yorum: 0

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, "Öncelikli bu huzurlu bayramları yaşamamıza imkan sağlayan şehitlerimize minnettarlığımızı sunmak...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, "Öncelikli bu huzurlu bayramları yaşamamıza imkan sağlayan şehitlerimize minnettarlığımızı sunmak istiyorum. Şehit aileleri başta olmak üzere gazilerimizin, Kayserili hemşerilerimizin, Türk Milletinin ve İslam Alemi'nin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum" dedi.

Bayram Namazını Hunat Cami'nde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, önceki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer,Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve diğer şehir protokolü ile birlikte eda eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bayramların insan yaşamında ayrı bir yeri olduğunu ve bayram öncesi tatlı telaşı ve yorgunluğun bayram sabahı bir mutluluğa dönüştüğünü hatırlatarak, "Bayramların yaşantımızda ayrı bir yeri vardır. Çünkü birçok güzelliği beraberinde getirir. Bayramların özünde sevgi ve saygı, birlik ve beraberlik ile mutluluk ve barış vardır" dedi. Bayramlarda insanların birbirlerini ziyareti devam ettiği süreci toplumda değer yargıların korunduğunu, yerleşik toplum düzeninin çocuklara aktarılarak gelecek kuşakların birlik ve beraberlik duyguları pekiştirildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bayramların özüne uygun olarak yaşanması gerektiğini aksi halde bayramların birer tatil günleri olarak görüleceğini, bununda çok yanlış olacağını kaydetti.

Bayramların özünde hatırlanmak, hatırlamak ve hatırlatılmak olduğunu belirten Başkanı Memduh Büyükkılıç, yayınlamış olduğu bayram mesajında şunları söyledi;

"Öncelikli bu huzurlu bayramları yaşamamıza imkan sağlayan şehitlerimize minnettarlığımızı sunmak istiyorum. Şehit aileleri başta olmak üzere gazilerimizin, Kayserili hemşerilerimizin, Türk Milleti'nin ve İslam Alemi'nin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum"

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber