Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Eylül 2016 - 14:03 Yorum: 0

Melikgazi Belediyesi bayramda da çalışacak

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 9 günlük tatil süresi boyunca Melikgazi Belediyesinin kamu hizmeti sunan birimlerin vardiya usulü ile çalışacağını...

Melikgazi Belediyesi bayramda da çalışacak

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 9 günlük tatil süresi boyunca Melikgazi Belediyesinin kamu hizmeti sunan birimlerin vardiya usulü ile çalışacağını bildirdi.

Çöp toplama, park ve bahçelerin bakımı ve temizliği, piyasa denetimleri, yol bakım ve ilaçlama gibi hizmetlerin çalışacağını çünkü bu hizmetlerin tatili olmadığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, kamu hizmetlerin süreklilik isteyen ve kamu sağlığı, kamu yararı ve kamu esenliği için bu hizmetlerin sunulması zorunlu hizmetler olduğunu belirtti.

Halk ve çevre sağlığı önemli…

Melikgazi Belediyesi olarak 550 bin nüfusa günlük ve hatta anlık hizmet sunduklarını ve bir gün çöplerin toplanmaması durumunda şehrin çöp dağları ile çevrili olacağını vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç konu ile ilgili olarak şunları söyledi;

"Beşikten mezara kadar hizmet sunan ve bu hizmetleri sunması için görevlendirilen belediyelerin aslında kamu hizmeti sunmaktadır. Kamu hizmeti çok önemlidir. Kamu hizmetinin tatili ve dinlenmesi olmaz. Mazereti de olmaz bu açıdan özelikle halk ve çevre sağlığı için zorunlu hizmetlerde 7 gün 24 saat görev aksatılmadan devam ettirilecektir. Kamu hizmetinin tatili olmaz bunun için gerekli toplantılar yapılarak koordinasyon sağlanmış olup görevlendirme yapılmıştır."

Başkan Memduh Büyükkılıç, Bu vesile ile önceliklebu huzurlu bayramları yaşamamıza imkan sağlayan şehitlerimize minnettarlığımızı sunmak istediğini, Şehit aileleri başta olmak üzere gazilerin, Kayserili hemşerilerinin, Türk Milletinin ve İslam Âleminin Kurban Bayramlarını tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber