Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 13 Aralık 2017 - 15:48 Yorum: 0

Melikgazi Belediyesi vergi mükelleflerinin beyanlarını güncelliyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Emlak ve Gelir Müdürlüğünde emlak, reklam ve çevre temizlik vergi mükelleflerinin beyanlarında güncelleme...

Melikgazi Belediyesi vergi mükelleflerinin beyanlarını güncelliyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Emlak ve Gelir Müdürlüğünde emlak, reklam ve çevre temizlik vergi mükelleflerinin beyanlarında güncelleme yaptıklarını ancak bazı mükelleflerin adreslerinin değiştirmiş olduğunun tespit edildiğini söyledi.

Mükelleflerin verdikleri beyanlarda yeni düzenlemeleri belirtmedikleri ve bilgi vermediklerini bunun sonucu olarak bir takım sıkıntı yaşadıklarını belirten Başkan Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi Emlak ve Gelir Müdürlüğümüz mükelleflerde güncelleme çalışması yapmaktadır. Yapılan çalışmalarda birçok mükellefin adres değişikliklerini bildirmedikleri tespit edilmiştir. Belediye açısından büyük sorun olmamakla birlikte okul kaydı, araçlarda plaka alımı, nüfus cüzdanı ile pasaport ve benzer birçok işlem de adres değişikliği ortaya çıkınca, mükellefler para cezası ödemektedirler. Bunun için adres değişikliklerinizi mutlaka hem belediyelere hem de nüfus müdürlüğüne bildiriniz" dedi.

Süresi içerisinde beyanda bulunmamak veya gerçeğe aykırı adres beyanında bulunmanın suç olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, aynı binada ayrı bir daireye taşınılmasında dahi adres değişikliği olduğunu kaydetti.

Başkanı Büyükkılıç, adres değişikliğinin 20 gün içerisinde yapılması gerektiğini ve adres değişikliği yapmayanların idari para cezası ödeme zorunluluğunda olduğunu sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber