Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mayıs 2017 - 10:04 Yorum: 0

Melikgazi Belediyesinde vezneler hafta sonu açık

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, emlak vergisinin ilk taksitini yatırma süresinin 31 Mayıs günü son bulacağını hatırlattı ve veznelerin...

Melikgazi Belediyesinde vezneler hafta sonu açık

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, emlak vergisinin ilk taksitini yatırma süresinin 31 Mayıs günü son bulacağını hatırlattı ve veznelerin hafta sonu da açık olacağını söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemeleri Emlak Gelir Müdürlüğü'nün hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri olan 27-28 Mayıs günlerinde tam mesai yapacağını kaydetti. Başkan Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak emlak vergisi ilk taksitini yatırmak isteyen vatandaşların mağdur olmaması ve cezalı duruma düşmemeleri için normal zamanda 3 olan vezne sayısını hizmet binası içerisinde 7'ye çıkardık. Böylece oluşan yoğunluğu vatandaşlara yansıtmamak için tahsilât imkanı sağladık. Ayrıca emlak vergilerini yatırmaya gelen vatandaşlarımıza her gün değişik ikramlarda bulunuyoruz. Çay, soğuk içecek, ayran gibi ikramlarda bulunuyoruz" diye konuştu.

İnternet üzerinden, 412228 posta ve kredi kartı ile

Vatandaşların borçlarını belediye veznelerine yatırabilecekleri gibi internet üzerinden de vergilerini yatırabileceklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, mükelleflerin isterler ise 412228 posta ve kredi kartı ile borçlarını yatırabileceklerini hatta e-belediye sistemi ile vergi miktarını öğrenebileceklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber