Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 10:13 Yorum: 0

Melikgazi Belediyesinden geri dönüşüme yatırım

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, doğal kaynakların daha verimli ve israfsız kullanımı sağlamak amacı ile başlatılan bilinçlendirme...

Melikgazi Belediyesinden geri dönüşüme yatırım

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, doğal kaynakların daha verimli ve israfsız kullanımı sağlamak amacı ile başlatılan bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmalarına yeni bir uygulamalı görsel etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Geri dönüşüm kampanyasına dikkat çekmek ve farklılık oluşturmak için yeni tasarım çöp toplama kumbaraları oluşturduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, görüntüsü ve tasarımı ile pet şişeye benzeyen yeni pet şişe kumbaraları 3 farklı boyuttan oluştuğunu kaydetti.

Melikgazi Belediyesi olarak 15 yıldır başarı ve örnek teşkil eden bir geri dönüşüm çalışması gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, "Çevre koruma konusunda öncelikle bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarımız başarı sağlanmış olup, Melikgazililer artık birer çevreci birey olmuşlardır. Belediye olarak yeni bir görsel uygulamalı ve iki faydalı bir çalışma yaptık. Hem pet şişerini toplanken değer ekonomiye katkı sağlıyor ve çevrenin kirlenmesini önlüyoruz. 150 adet geri dönüşüm kumbaralarımız "PET ŞİŞELER GERİ DÖNÜŞÜME İLE EKONOMİYE KATKI" ilkesi ile tasarlanmıştır. Sepetlere vatandaşlar plastik, metal, kağıt ve cam atıklarını atabilecekler." dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, İlk etapta şehir merkezinin ayrı noktaların da uygulanan çalışma Ekim ayı içerisinde büyük ölçekli parklara yerleştirileceğini sözlerine ekledi.

Melikgazi Belediyesinden geri dönüşüme yatırım

Melikgazi Belediyesinden geri dönüşüme yatırım

Melikgazi Belediyesinden geri dönüşüme yatırım

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber