Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Eylül 2016 - 12:08 Yorum: 0

Melikgazi Belediyesi’nden YGS - LYS kursları

Melikgazi Belediye Başkanı Başkan Memduh Büyükkılıç, orta öğretim kurumlarından mezun ve açık öğretim lisesinde okuyan öğrenciler için YGS ile...

Melikgazi Belediyesi’nden YGS - LYS kursları

Melikgazi Belediye Başkanı Başkan Memduh Büyükkılıç, orta öğretim kurumlarından mezun ve açık öğretim lisesinde okuyan öğrenciler için YGS ile LYS kurslarının açıldığını belirtti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak her zaman eğitimin öncüsü, yatırımcısı ve hizmetkârı olduklarını, gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerle de bunu her zaman kanıtladıklarını bildirdi.

7 Eğitim Kurumu inşa ederek ilçe halkının hizmetine sunduklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak 3 ayrı semtinde açılacak olan kurs merkezleri için kayıtların devam ettiğini kaydetti ve YGS-LYS kursları ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Eğitim, Melikgazi Belediyesi'nin vazgeçilmez yatırım ve hizmet alanıdır. Geleceği planlayan bir belediye olarak eğitime ve eğitimcilere önem veriyor ve yatırım yapıyoruz. Eğitimde okulların açılmasıyla hafta sonlarının tatilini fırsata dönüştürerek 3 ayrı merkez de "Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ile Lisans Yerleştirme Sınavlarına yönelik kurs açtık. Kurs yerleri Yıldırım Beyazıt Sosyal Tesisleri (Necip Fazıl Kısakürek), Tınaztepe Sosyal Tesisleri ve İldem Sosyal Tesislerinde olmak üzere açılan kurslara öğrenci alınacaktır. Bu kurslar ile öğrencilerimiz geleceğe daha iyi adımlarla sınavlara bilgi birikimi ile iştirak edeceklerdir."

Başkan Memduh Büyükkılıç, YGS ve LYS kursları için Melikgazi İlçe Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber