Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Eylül 2016 - 15:03 Yorum: 0

Melikgazi çalışanları ankete katılacak

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Katılımcı Demokrasiye büyük önem verdiklerini ve belediye çalışmaların her aşamasında istişare...

Melikgazi çalışanları ankete katılacak

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Katılımcı Demokrasiye büyük önem verdiklerini ve belediye çalışmaların her aşamasında istişare ile fikir alışverişi yaparak hizmet ve yatırımları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Belediye yatırımlarını planlarken mahalle muhtarları, mesleki oda ve dernekler ile muhakkak fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak yatırım ve hizmetlerin yerinde ve zamanında gerçekleştirilmesi için önceden titizlikle bir altyapı oluşturuyoruz. Yatırım ve hizmet sıralamasında mahalle halkı, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışıyoruz. Çalışmaların daha verimli ve etkin olabilmesi için anket çalışmaları yapıyoruz. Şimdi yine bir anket çalışmamız var. Bu ankette ÇALIŞAN MEMNUNİYET ANKETİ ile personelimize yönelik bir çalışma gerçekleştirilecektir. Kamu İç Kontrol Standartlarına Eylem Planına ve TSE İSO 9001 Kalite Belgesine istinaden yapılacak olan bu ankete belediyemizin bütün personeli iştirak edecektir "dedi.

Belediye personeline yönelik faaliyet ve hizmetler hakkında görüş ve beklentilerin ölçülmesine yönelik olarak hazırlanan anketin bu ay sonunda tamamlanacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, bu çalışma ile katılımcı demokrasinin en güzel örneğini sergileyeceklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber