Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Eylül 2016 - 12:28 Yorum: 0

Melikgazi çalışanları bayram öncesi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı öncesi belediye de işçi statüsünde çalışanların devlet ikramiyelerinin tam ve zamanında...

Melikgazi çalışanları bayram öncesi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı öncesi belediye de işçi statüsünde çalışanların devlet ikramiyelerinin tam ve zamanında ödendiğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi olarak çalışanların maaş, ikramiye ve diğer alacaklarını her zaman tam ve zamanın da ödediklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Kayseri nüfusunun yarısına hizmet sunduklarını ve Kayserililerin her sabah temiz bir çevrede güne başladıklarını kaydetti.

Kayseri şehrin ekonomik ve üretim tesislerin yer aldığı, alış veriş merkezlerin odağı, tarihi mekanların yoğun olduğu Melikgazi ilçesinin her geçen gün planlı bir şekilde geliştiğini ve büyüdüğünü ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, "Örnek ve referans belediye çalışmalarında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Her geçen büyüyen ve gelişen ilçemizde daha seri, etkin ve verimli aynı zamanda kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Bu bayram da vardiya usulü görev yapacak tüm ekip çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bayramlarını kutluyorum. 6772 Sayılı Kanunu istinaden yılda 4 kez ödenen devlet ikramiyesinin 3. ödemesinin bayram öncesi hesaplarına yatırıldı. Belediyemizde toplam 211 işçi statüsünde çalışanımıza toplam 140.876 lira ödeme yapılarak bayram alış verişlerine katkı sağlandı." dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, bu bayramda da belediye işçilerdin çifte bayram yaptıklarını bundan dolayı da mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber