Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Mayıs 2018 - 12:58 Yorum: 0

Melikgazi Emlak Vergisi için vezneler hafta sonu açık

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, emlak vergisinin ilk taksitini yatırma süresinin 31 Mayıs günü son bulacağını hatırlattı ve veznelerin...

Melikgazi Emlak Vergisi için vezneler hafta sonu açık

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, emlak vergisinin ilk taksitini yatırma süresinin 31 Mayıs günü son bulacağını hatırlattı ve veznelerin 26-27 Mayıs günleri açık olacağını söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemeleri için Emlak Gelir Müdürlüğünün hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri 00.90- ile 14.00 saatleri arası mesai yapacağını ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak emlak vergisi ilk taksitini yatırmak isteyen vatandaşların mağdur olmaması ve cezalı duruma düşmemeleri için normal zamanda 3 olan vezne sayısını hizmet binası içerisinde 7'ye çıkardık. Böylece oluşan yoğunluğu vatandaşlara yansıtmamak için tahsilât imkanı sağladık" dedi.

Vatandaşların borçlarını belediye veznelerine yatırabilecekleri gibi internet üzerinden de vergilerini yatırabileceklerini kaydeden Büyükkılıç, mükelleflerin isterler ise 412228 posta ve kredi kartı ile borçlarını yatırabileceklerini hatta e-belediye sistemi ile vergi miktarını öğrenebileceklerini sözlerine ekledi.

Melikgazi Emlak Vergisi için vezneler hafta sonu açık

Melikgazi Emlak Vergisi için vezneler hafta sonu açık

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber