Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 24 Ekim 2017 - 12:53 Yorum: 0

Melikgazi planlı gelişiyor ve büyüyor

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, günden güne büyüyen ve gelişen Melikgazi İlçesine daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacı...

Melikgazi planlı gelişiyor ve büyüyor

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, günden güne büyüyen ve gelişen Melikgazi İlçesine daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacı ile motorize araç parkına ve ekipmanlarına önem verdiklerini söyledi.

Çevre ve Temizlik İşleri ile Fen işleri Müdürlüklerinde kullanılmak üzere 2017 yılında hisrolik vinç satın alınacağını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Melikgazi planlı bir şekilde büyümekte ve her geçen gün yeni yollar açılmaktadır. Kayserimizin yüzde 50'sini barındıran Melikgazi Belediyesi, Kayserili hemşerilerimize daha etkin, seri ve verimli hizmet sunabilmek için ihtiyaç duyuldukça yeni araçlar alarak araç parkını genişletmektedir. Özellikle Temizlik ve Fen işleri müdürlüklerinde kullanılmak üzere hidrolik vinç tip araç satın alınacaktır. Bilindiği üzere belediyemiz birçok hizmeti özelleştirerek daha etkin ve seri hizmet vermektedir. Denetleyen bir kurum olarak hizmetin aksamaması, takip edilmesi ve sürekliliğin sağlanabilmesi için yeni araçlar satın almamız gerekmektedir" dedi.

Hidrolik vincin 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile satın alınacağını ifada eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, ihale ile ilgili tüm bilgilerin belediyenin www.melikgazi-bld.gov.tr web adresinde yer aldığını sözlerine ekledi.

Melikgazi planlı gelişiyor ve büyüyor

Melikgazi planlı gelişiyor ve büyüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber