Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 15:18 Yorum: 0

Melikgazi’de hizmet verilmeyen okul binası kalmadı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eğitime ve öğretime verilen önemin bir göstergesi olarak ilçe sınırları içerisinde hizmet verilmeyen...

Melikgazi’de hizmet verilmeyen okul binası kalmadı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eğitime ve öğretime verilen önemin bir göstergesi olarak ilçe sınırları içerisinde hizmet verilmeyen okul binası kalmadığını ve bunun yanında 2016 yılı içinde 3 ayrı okula kapalı spor tesisi inşa ederek eğitim ve sporun hizmetine sunduklarını söyledi.

Prefabrik kapalı spor salonları…

İlçenin 5 ay gibi kısa bir sürede 3 ayrı eğitim kurumuna prefabrikten spor salonu yaparak öğrencilerin spor yaparak eğitilmelerine imkan tanıdıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi; eğitimin, sporcunun ve sanatın dostu ve destekleyicisidir. Her vesilede bu yönde yatırım ve hizmet sunmaktadır. Çünkü modern ve planlı yapılaşma gerçekleştirilen Melikgazi'de bir de sosyal ve kültürel hayatın idamesi söz konusudur. Zaten esas olan insana yapılan yatırımdır. Hizmetin odak noktası insana yapılan yatırım ve hizmettir. Bugün burada hem eğitim hem de spora aynı anda yatırım ve hizmet sunuyoruz. Arsası müsait olan ve spor salonu ihtiyacı bulunan Somuncubaba İHL, Mustafa Eraslan Anadolu Lisesi ve Abdülhamidhan İHL okullarına çelik taşıyıcı prefabrik sistem ile kapalı spor salonu inşa ettik. Hem spor salonu hem de sahne gösteri salonu olarak hizmet verecektir. Çok amaçlı spor salonuna Basketbol potaları, voleybol sahası, soyunma odası, idare odası ve wc'ler yapılmıştır. Tesis, çelik çatı ile kaplanmıştır. Eğitime ve spor camiasına hayırlı olsun" dedi.

5 ayda tamamlandı…

2016 yılı içerisinde eğitime yapılan çalışmalar ile eğitimde kalite ve uygulamalı eğitimin artırıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, 3 ayrı okula yapılan prefabrik kapalı spor salonu için 650 bin lira harcamada bulunulduğunu sözlerine ekledi.

Melikgazi’de hizmet verilmeyen okul binası kalmadı

Melikgazi’de hizmet verilmeyen okul binası kalmadı

Melikgazi’de hizmet verilmeyen okul binası kalmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber