Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Ağustos 2016 - 09:48 Yorum: 0

Melikgazi’de yılın başından bu yana 230 bin ton asfalt çalışması yapıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak 2016 yılında asfalt üretiminde hedefin 350 bin ton olduğunu ve 15 Ağustos itibari...

Melikgazi’de yılın başından bu yana 230 bin ton asfalt çalışması yapıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak 2016 yılında asfalt üretiminde hedefin 350 bin ton olduğunu ve 15 Ağustos itibari ile bunun 230 bin ton asfaltla çalışmasının gerçekleştirildiğini söyledi.

81 mahallesi bulunan belediyenin her bölgesinde, asfaltlı yolların yoğun kullanım neticesinde deforme olan alanlar ile yeni açılan yollarda öncelikle asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç , "Referans belediye olarak asfaltlama çalışması bizim için günlük, olağan ve rutin çalışmalar arasındadır. Çünkü çok modern ve sökülen asfaltı yeniden değerlendirebilen asfalt şantiyemiz mevcuttur. Kendi asfaltımızı kendimiz üretiyoruz. Ancak Kayseri'de hava şartları nedeniyle asfalt çalışma sezonu kısa olmaktadır. Bu açıdan yoğun kullanım ve kış aylarında buzlanmaya karşın tuzlama çalışması, yolları deforme olan yollar ile yeni açılan yollarda asfaltlama çalışmasını bir an önce gerçekleştirmek için özel sektörden hizmet satın alıyoruz. Ayrıca doğalgaz, mobese, internet, kablo tv gibi yeni hat ve şebeke çalışmaları sebebi ile yollarda bozulma olmaktadır. Belediye olarak diğer kurum ve kuruluşların altyapısının bitirilmesi bekliyor sonra asfalt çalışması yapıyoruz. Şu anda belediye ekibi yanında 2 özel sektörce asfaltlama çalışması mahallelerdeki çalışmalar devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Başkan Memduh Büyükkılıç, özel sektörce yapılan asfaltlama çalışmaları ile hem zamandan kazanç sağlandığını hem de kısa sürede kamu ve özel sektör çalışması ile daha çok alanda aynı anda asfaltlama gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.

Melikgazi’de yılın başından bu yana 230 bin ton asfalt çalışması yapıldı

Melikgazi’de yılın başından bu yana 230 bin ton asfalt çalışması yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber