Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ocak 2021 - 11:58 Yorum: 0

Melikgazi’nin kültür sanat animasyonları çok sevildi

Pandemi sürecinde hazırladığı animasyonlar ile kültür-sanat hizmetlerine katkı sunmaya devam eden Melikgazi Belediyesi, bu hafta Nasrettin Hoca ve dillere...

Melikgazi’nin kültür sanat animasyonları çok sevildi

Pandemi sürecinde hazırladığı animasyonlar ile kültür-sanat hizmetlerine katkı sunmaya devam eden Melikgazi Belediyesi, bu hafta Nasrettin Hoca ve dillere destan olan Leyla ile Mecnun'un hikâyesini sosyal medya takipçilerine sundu.

Kısıtlama günlerinde insanların evlerinde keyifle izlemeleri için güzel bir çalışma başlattıklarını ve vatandaşlardan güzel dönüşler aldıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Tarihimizdeki, kahramanlarımızın, padişahlarımızı ve hikâyelere destanlara konu olan şahsiyetleri vatandaşlarımızın beğenisine sunmaya devam ediyoruz. Bizde bu kapsamda Kültür Bakanlığı ile güzel bir işe imza attık. 25'e yakın bu tarz çalışma benzer çalışma hazırladık. Bu hafta Nasrettin Hoca ve dillere destan olan Leyla ile Mecnun'un hikâyesini yayınladık. Türk milleti zengin ve köklü bir geçmişe sahiptir. Geçmişimizi anlarsak geleceğimizi doğru ve güzel planlayabiliriz. Sosyal medya ve youtube hesaplarımızdan yayınladığımız animasyonları halkımız da çok sevdi. Her hafta bir yenisinin yayınlanması için mesajlar alıyoruz. Gençlerimizin ecdadını unutmaması ya da geçmişi hakkında bilgi edinmesi adına bu güzel kültür sanat çalışmamız devam edecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber