Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Spor 23 Mayıs 2017 - 16:00 Yorum: 0

Melis Gürkaynak: “Dünyanın en iyileri artık Türkiye’yi tercih ediyor”

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı ismi Melis Gürkaynak, Türkiye'de çok iyi takımların olduğunu söyleyerek, "Artık dünyanın en iyi oyuncuları,...

Melis Gürkaynak: “Dünyanın en iyileri artık Türkiye’yi tercih ediyor”

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı ismi Melis Gürkaynak, Türkiye'de çok iyi takımların olduğunu söyleyerek, "Artık dünyanın en iyi oyuncuları, Türkiye'de oynamak istiyor. Bu durum bizi de çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu'nun kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Melis Gürkaynak, "İnişli çıkışlı bir sezon geçirdik. Hedefimiz bütün kupaları almaktı. Avrupa ve Dünya Şampiyonu olmak çok güzeldi. Galatasaray maçları hepimizi çok üzdü. Sahanın içinde kaçacak yer aradığımız maçlardı. Galatasaray maçlarından sonra 10 günlük bir aranın ardından Final Four'a gittik. Çok güzel toparlandık ve bunun sebebi iyi bir takım olmamız" dedi. İki kupa arasında Avrupa Şampiyonluğu'nun daha önemli olduğunu ifade eden Gürkaynak, "Galatasaray maçlarından sonra sadece 10 günlük bir aradan sonra Avrupa Şampiyonası'na gidip bu kupayı almak çok önemliydi. VakıfBank'ın en önemli başarı sebeplerinden birisi birbirine kenetlenmesi. Büyük bir aileyiz. Bu nedenle kötü dönemi çabuk atlattık" diye konuştu.

"Avrupa'da kupa alamayınca başarısız sayılan kulüplerden oluşuyoruz"

Türkiye'de voleybolun sürekli olarak geliştiğini söyleyen Melis Gürkaynak, "Avrupa'da şampiyon olmazsa başarısız olabilecek kulüplerden oluşuyoruz. Bunun neticesi Milli Takım'a güzel yansıyacaktır. Bursa, Eczacıbaşı, Fenerbahçe sürekli başarılı olmaya alışmış oyunculardan oluşuyor. Bu durum Milli Takım'a güzel yansır. Eskiden altyapıdayken İtalya'ya ya da Rusya'ya gitmek ister misin diye sorarlardı. Çünkü oradaki ligler çok iyiydi, bütün iyi oyuncular oradaydı. Ancak Türkiye Ligi öyle bir noktaya geldi ki, dünyanın en iyi voleybolcuları artık Türkiye'ye geliyor ve biz de bu durumdan oldukça mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber