Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Mayıs 2019 - 13:17 Yorum: 0

Meme dikleştirme

Kadınlarda ilerleyen yaş, hamilelik ya da diğer fizyolojik etkilere bağlı olarak göğüs bölgesinde değişimler görülebilmektedir.

Meme dikleştirme

Kadınlarda ilerleyen yaş, hamilelik ya da diğer fizyolojik etkilere bağlı olarak göğüs bölgesinde değişimler görülebilmektedir. Bu tip durumlarda kadınların istemediği, memnun olmadığı göğüsleri için destek alması gerekebilir. Özellikle büyüklük gibi durumlardan memnun olunmasına karşın eski canlılığın olmadığı göğüsler için meme dikleştirme yapılmaktadır. Dikleştirme operasyonu ile birlikte memelerin yeniden eski canlılığını kazanması mümkün olmaktadır.

Meme dikleştirme operasyonu etkili mi?

Meme dikleştirme operasyonu basit operasyonlardan olsa da operasyon öncesinde kadınların korkuları olabilmektedir. Bu korkuların yenilmesi adına ise en önemli detay, operasyon ile ilgili tüm bilgilerin bilinmesidir. Bu konuda güven verecek bir merkez ve uzman hekim ile birlikte sorun kısa süre içerisinde aşılabilir. Tercih edebileceğiniz merkezlerden birisi olan Flora Klinik, sorunsuz tıbbi destekleri ile kadınların hayatlarını çok daha özel kılıyor. https://www.floraklinik.com/meme-diklestirme/  sayfasından da detaylı bilgi alabileceğiniz gibi bu alanda ilk tercihlerinizden birisi Flora Klinik olmalı. Sayfada aynı zamanda diğer kadınların deneyimleri, operasyon öncesi ve sonrasındaki görüşlerine de detaylı olarak yer verilmektedir.

ETİKETLER: Meme dikleştirme
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber