Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Kasım 2016 - 14:03 Yorum: 0

Memur-Sen Adana İl Başkanı Sezer’den emniyete destek vurgusu

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, devlet için her zaman çalışmaya hazır olduklarını belirterek, "Emniyet güçlerimize gerekli...

Memur-Sen Adana İl Başkanı Sezer’den emniyete destek vurgusu

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, devlet için her zaman çalışmaya hazır olduklarını belirterek, "Emniyet güçlerimize gerekli konularda her zaman destek olacağız" dedi.

Sezer, beraberinde Memur-Sen Başkanlar Kurulu ile Emniyet Müdürü Osman Ak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, 15 Temmuz hain darbe girişimine değinen Mehmet Sezer, darbeye karşı her zaman dik durduklarını ifade ederek, "Biz Memur-Sen ailesi olarak, Adana'da 24 bin, Türkiye'de 1 milyon üyemizle hain darbe girişimi gecesi hemen haberleşerek, alanlara indik. Memur-Sen olarak büyük bir aileyiz. Üyelerimizle hemen irtibata geçerek meydanları savunduk, darbeye karşı tek vücut olduk. Memur-Sen her alanda ülkesi için, milleti için, devleti için çalışmaya hazırdır. Bu bağlamda emniyet güçlerimize gerekli konularda her zaman destek olacağız. Görevinizde başarılar diler hayırlı olsun temenni ederiz. Adanamız'a hoş geldiniz" dedi.

İl Emniyet Müdürü Osman Ak ise kentte göreve başlayalı henüz 20 gün olduğunu hatırlatarak, "Fakat göreve çok hızlı başladık. Hemen her köşe bucakta var gücümüzle çalışıyoruz. Yaptığımız operasyonlar biliyorsunuz ki başarılı olmaktadır. Halkımız endişelenmesin, rahat olsunlar. Emniyeti sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Sorunları çözmek için buradayım. Memur-Sen ailesinden de her zamanki üstün ilgiyi göreceğimize inanıyorum. Toplumumuzun bütün STK'ları gibi sizlerden de gerekli desteğin devamını bekliyoruz. Tehlike hiçbir zaman bitmez. Her zaman çalışmak, tehlikelere karşı birlik olmak durumundayız" şeklinde konuştu.

Adana Emniyet İl Müdürü'ne hayırlı görevler dileyen Sezer ve Başkanlar Kurulu üyeleri, Osman Ak'a Memur-Sen'in kurucusu Mehmet Akif İnan'ın kitaplarını hediye etti.

Memur-Sen Adana İl Başkanı Sezer’den emniyete destek vurgusu

Memur-Sen Adana İl Başkanı Sezer’den emniyete destek vurgusu

Memur-Sen Adana İl Başkanı Sezer’den emniyete destek vurgusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber