Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 16:53 Yorum: 0

Memur-Sen FETÖ/PDY operasyonlarını değerlendirdi

Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi Aydın Kalkan, FETÖ/PDY operasyonlarını değerlendirdi ve yeni paralel yapılanmalar oluşmasının önüne geçilmesi gerektiğini...

Memur-Sen FETÖ/PDY operasyonlarını değerlendirdi

Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi Aydın Kalkan, FETÖ/PDY operasyonlarını değerlendirdi ve yeni paralel yapılanmalar oluşmasının önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Eğitim Bir-Sen il binasında basın açıklaması yapan Başkan Aydın Kalkan, 15 Temmuz'da FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından, demokrasi nöbetlerinde millet olma bilincinin geliştiğini ifade etti. 15 Temmuz'dan sonra başlatılan operasyonlarda yaklaşık 81 bin kamu çalışanının gözaltına alındığını belirten Başkan Aydın Kalkan, FETÖ/PDY'nin tüm ayaklarına müdahale edilmesi ve yeni paralel örgütlerin oluşmasının engellenmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Aydın Kalkan sözlerini şöyle sürdürdü:

"FETÖ/PDY örgütüne başlı memurların temizlenmesi sonucu ortay çıkacak boşluğu doldurmak isteyen yeni gruplar olabilir. Memur- Sen ve Eğitim Bir sen olarak kamuya memur alımlarında, görevlendirmelerde ve terfilerde grupların, örgütlerin, oluşumların hassasiyetleri yerine sendikaların ve meslek örgütlerinin görüşleri alınmalıdır görüşünü savunmaktayız. Bizler bir cemaat değiliz, bir grubun oluşturduğu bir sendika değiliz. Eğitim Bir Sen her eğilimden insanların bir araya geldiği Türkiye mozaiği çatı bir kuruluştur. Bizler kamu görevlilerinin liyakatine ve ülkesine devletine bağlılığına önem vermekteyiz. Dün de bugün de yarın da ülkemizin birliği ve bütünlüğü, tam demokrasi, milli irade, hakkın ve haklının yanında yer alma temel prensiplerimizdir."

Memur-Sen FETÖ/PDY operasyonlarını değerlendirdi

Memur-Sen FETÖ/PDY operasyonlarını değerlendirdi

Memur-Sen FETÖ/PDY operasyonlarını değerlendirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber