Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...22:56 İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: “Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve...22:54 Pendik’te çekiciyle tehlikeli yolculuğa para cezası
Siyaset 15 Ekim 2021 - 12:18 Yorum: 0

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Bayburt’ta

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Bayburt'ta bir dizi ziyaretlerde bulunarak Memur-Sen Bayburt Genişletilmiş İl Divan Toplantısına katıldı.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Bayburt’ta

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Bayburt'ta bir dizi ziyaretlerde bulunarak Memur-Sen Bayburt Genişletilmiş İl Divan Toplantısına katıldı.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bayburt'a gelen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Vali Cüneyt Epcim ile Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen'i makamlarında ziyaret etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ilk olarak Vali Cüneyt Epcim'i makamında ziyaret etti. Beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tombul ve Memur-Sen'e bağlı sendika başkanlarıyla birlikte Vali Epcim'i ziyaret eden Yalçın, sendika faaliyetleri kapsamında il ziyaretlerinde bulunduğunu, Bayburt'taki kamu görevlilerinin il genelindeki talep ve beklentilerine yönelik bir istişare toplantısı gerçekleştireceklerini söyledi.

Kamu görevlileri olarak sorunların çözümü konusunda örgütlenmeyi önemsediklerini ifade eden Yalçın, "Örgütlü güç olarak kamu yönetimi ile paydaş kültür içerisinde sosyal diyalog mekanizması ile sorunları konuşmayı ve tartışmayı son derece kıymetli buluyoruz. Zaten memur sendikacılarının toplu sözleşme muhalefeti ile sorunları çözme mekanizmasını kullandığı önemi kazanımlar elde ettiğimiz 6. dönem toplu sözleşmeden hemen sonra il ziyaretlerimiz kapsamında hem kazanımlarımızı anlatıp hem de kurum ziyaretleri ile mülki amirler ile bir araya gelerek sürece ilişkin sosyal diyaloğu işletmemiz sendikacılar açısından son derece kıymetli" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ise "Değerli genel başkanımızı ve kıymetli ekibini ilimizde misafir etmekten çok mutluyuz. Buraya kadar teşrif ederek bizlere nezaket ziyareti gerçekleştirdikleri kendilerine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yalçın, Valilik ziyaretinin ardından Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen'i makamlarında ziyaret etti.

Daha sonra Öğretmen Evi'nde düzenlenen Memur-Sen Bayburt Genişletilmiş İl Divan Toplantısına katılan Yalçın, sendika olarak ilk andan toplu sözleşme hakkı aldıkları döneme kadar çok ciddi emek ve gayret verdiklerini söyledi.

Yalçın, "Eylül ayında 18.313 yeni üye kaydı ile gücüne güç katan Memur-Sen olarak Ekim'de de 25.000 yeni üye hedefiyle sahadayız. Çalışmalarımız sürüyor. Divan toplantılarımızla teşkilat çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Bayburt’ta

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Bayburt’ta

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber