Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mayıs 2017 - 14:06 Yorum: 0

Memur-Sen Ramazan ayında yetimlere el uzatıyor

Memur-Sen Konfederasyonu, bereket ve merhamet ayı olan Ramazan'da anlamlı bir çalışmaya imza atıyor.

Memur-Sen Ramazan ayında yetimlere el uzatıyor

Memur-Sen Konfederasyonu, bereket ve merhamet ayı olan Ramazan'da anlamlı bir çalışmaya imza atıyor. Tüm il temsilciliklerinde yapılması planlanan iftar programları iptal edilerek buraya ayrılan bütçenin tamamı yetimhane inşaatında kullanılacak.

Memur-Sen Konfederasyonu, bereket ve merhamet ayı olan Ramazan'da anlamlı bir çalışmaya imza atıyor. Tüm il temsilciliklerinde yapılması planlanan iftar programları iptal edilerek buraya ayrılan bütçenin tamamı yetimhane inşaatında kullanılacak. Arakan'da kurulacak olan Mehmet Akif İnan Yetimhanesi için kolları sıvayan Memur-Sen, buna bağlı olarak Ramazan ayında yapılacak tüm iftar buluşmalarının bütçesini bu yetimhaneye aktaracak.

Memur-Sen, geçtiğimiz yıllarda da Türkiye'de bulunan mültecilere yardım kampanyası başlatmış, ayrıca öncülüğünü ettiği seferberliklerle de muhtaçları yalnız bırakmamıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber