Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Memur Sen'den Akar'a ziyaret

DİYARBAKIR (AA) - Ergani Memur Sen Temsilcisi Cihan Selçuk ve Diyanet Sen Temsilcisi Recep Güzel, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ı ziyaret etti.Akar, yaptığı yazılı açıklamada,...

Memur Sen'den Akar'a ziyaret

DİYARBAKIR (AA) - Ergani Memur Sen Temsilcisi Cihan Selçuk ve Diyanet Sen Temsilcisi Recep Güzel, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ı ziyaret etti.

Akar, yaptığı yazılı açıklamada, "Türkiye’nin 2002 seçimlerinden bu yana yaklaşık 13 yılda imza attığı atılımlarla, hem bölge hem de dünya ülkelerinin ilgisini çekecek boyutta ilerleme kaydettiğini" belirtti.

Türkiye’nin AK Parti ile demokratikleşmeden, sağlığa, eğitimden ulaştırmaya hayatın her alanında önemli değişimler yaşandığını ifade eden Akar, şunları kaydetti:

"Bugün ortak paydada bizlerin ve sizlerin güçlü olması gerekir. Siz ve sizler gibi STK’lar, dernekler geniş kitlelere hitap eden demokratik yapılarsınız. Diyarbakır’ın gelişmesi için inşallah sizlerle beraber çalışacağız. Sizlerin bize vereceği destekle bu kadim şehrimizi kalkındıracağız ve kardeşliğin tesis edilebilmesi için ortak bir akıl üreteceğiz. Hepimizin ortak gayesi Diyarbakır’ın gelişmesidir. AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı olarak bu şehrin tüm dinamikleri ile daima ortak çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğiz. Memur Sen'in ve Diyanet  Sen'in Diyarbakır'da yapmış olduğu çalışmalarını da yakından takip ediyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber