Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 12:03 Yorum: 0

Memur-Sen’den terör eylemlerine lanet

Memur Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa İrğat hiçbir terör örgütü ve arkasındaki küresel gücün ülkemizi bölemeyeceğini söyledi.

Memur-Sen’den terör eylemlerine lanet

Memur Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa İrğat hiçbir terör örgütü ve arkasındaki küresel gücün ülkemizi bölemeyeceğini söyledi. Terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda, Van, Mardin ve Hakkari Çukurca'da şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, yaralı güvenlik güçlerine de acil şifalar dileyen İrğat, "Hain saldırıları, saldırıyı gerçekleştirenleri ve destekçilerini lanetliyoruz." dedi.

Memur Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa İrğat son yaşanan terör olaylarına tepki göstererek hem yapanları hem de yaptıranları lanetledi. İrğat yaptığı açıklamada, "Terör örgütünün bu saldırıları, kendilerini bekleyen kaçınılmaz sonun habercisidir. Suriye'nin güneyindeki illegal yapılanma ve çadır devleti misali oluşumlara izin vermemek üzere gerçekleştirdiğimiz sınır ötesi operasyonlar, terör örgütlerinin korkulu rüyası oldu. Ülkemizin kararlı mücadelesi karşısında ne yapacağını şaşıran bebek katili terör örgütü PKK, ülkemiz içindeki operasyonlarda da ağır kayıplar vermeye başladı. Ülkemize karşı düşmanlıktan, kan dökmekten, ülkemiz vatandaşlarını katletmekten başka bir hedefi ve amacı olmayan bu terör örgütünün bölge halkımıza yönelik bir hedef ve amacı olmadığı da açıkça ortadadır." dedi.

En büyük zararı bölge halkına veren terör örgütünün uzantıları ve destekçilerinin de hak ettikleri şekilde cezalandırılması gerektiğini kaydeden İrğat, "Gerek PKK, gerek FETÖ, gerek DAEŞ hiç birisi ülkemiz üzerindeki hain ve alçak planlarında başarılı olamayacak, döktükleri kanda boğulacaktır. Yaptıkları her eylem onları yok olmalarına bir adım daha yaklaştırmaktadır. İşbirliği içinde, ortak aklın hizmetinde hareket eden terör örgütleri, milletimizin birlik, beraberlik, cesaret ve feraseti karşısında kaybetmeye mahkumdur. Milletimiz bir ve beraberliği sayesinde her türlü tuzağı bozacak, hainleri hayal kırıklığına uğratacaktır." diye konuştu.

İrğat açıklamasını şöyle tamamladı: "Aziz milletimizin feraseti ve cesareti sayesinde ülkemizi hiçbir terör örgütü ve arkalarındaki küresel güçler bölemeyecektir. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde hiçbir darbe girişimi ve terör eylemi amacına ulaşamayacaktır. Gerçekleştirilen terör saldırılarını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralı güvenlik güçlerimize acil şifalar diliyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber