Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Eylül 2017 - 09:23 Yorum: 0

Memurevleri Mahallesi’ne 21 yıl sonra yeniden asfalt

Muratpaşa Belediyesi, 21 yıl aranın ardından Memurevleri Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Memurevleri Mahallesi’ne 21 yıl sonra yeniden asfalt

Muratpaşa Belediyesi, 21 yıl aranın ardından Memurevleri Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmasına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Çağlayan Mahallesi'nde tamamladığı birinci etap asfaltlamanın ardından Memurevleri'nde başladığı çalışmalar son aşamaya geldi.

Mahallenin eskiyen sokak ve caddelerinin tamamen kazınıp eskiyen asfaltından arındırılması sonrası zemin düzeltme ve eğim çalışmaları da gerçekleştirildi. Antalya'nın eski yerleşim yerlerinden olan mahallede altyapı da gerçekleştirilen iyileştirme çalışmaları sonrası mahalle bu hafta sıcak asfalt çalışması da gerçekleştirildi.

Mahalle sakinleri 21 yıl sonra gelen asfalt çalışmalarını cep telefonlarıyla kaydederken Memurevleri Muhtarı Muhammet Bıcıoğlu, "21 yıldır mahallemiz böyle bir çalışma görmedi. Bozulan yollara yama yapıldı ama artık dikiş tutmayacak haldeydik. Çalışmalar için Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a teşekkür ederim" diye konuştu.

Memurevleri Mahallesi’ne 21 yıl sonra yeniden asfalt

Memurevleri Mahallesi’ne 21 yıl sonra yeniden asfalt

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber