Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:56 Çankırı İl Sağlık Müdürü: “İhtiyaç halinde üzerimize düşen her türlü göreve...21:56 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı21:55 Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek21:48 Adalet Bakanı Tunç, Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti21:47 Terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası olan şahıs tutuklan...21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın
Yerel 28 Ocak 2020 - 11:13 Yorum: 0

Menderes’te gençler ve kadınlar başkanını seçti

İzmir'in Menderes ilçesinde, Menderes Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı ve Kadın Meclisi Başkanı seçimi gerçekleşti.

Menderes’te gençler ve kadınlar başkanını seçti

İzmir'in Menderes ilçesinde, Menderes Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı ve Kadın Meclisi Başkanı seçimi gerçekleşti.

Kent vizyonu, hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi gibi nedenlerle kurulan Menderes Kent Konseyinde, Gençlik Meclisi Başkanı ve Kadın Meclisi Başkanı seçimi yapıldı. Menderes Belediyesi Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi Amfi Tiyatro'da gerçekleşen seçimlere katılım yoğun oldu. Menderes Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı için Batıkan Öztürk ve Ali İhsan Şafak Bayır yarıştı. 233 oyun kullanıldığı seçimde 2 oy geçersiz sayıldı. Batıkan Öztürk 130 oy ile başkan seçilirken, Ali İhsan Şafak Bayır 101 oy aldı. Menderes Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı için ise 3 isim yarıştı. 76 oyun kullanıldığı seçimde Nebiye Tunç 36 oyla başkan seçilirken, Devrim Aslan 32, Melahat Kahraman 6 oy aldı.

Seçilen isimlere görevlerinde başarı dileyen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Menderes'imizde başlattığımız ortak akılla yönetim kapsamında Menderes Kent Konseyini kurarak bir ilki gerçekleştirmiştik. Şimdi de gençlik ve kadın meclisleriyle yine bir ilki kentimizde yaşıyoruz. Herkesin katılımıyla ilçemizi yönetmek adına çıktığımız yolculukta gençlerimiz ve kadınlarımızın da söz sahibi olacağı bir sistem ile hizmet yolculuğumuza devam ediyoruz. Seçilen arkadaşlarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Menderes Kent Konseyi Başkanı İlkay Çiçek ise gençlerin ve kadınların istek, talep ve sorunlarının kurulan meclislerde masaya yatırılacağını, onların görüş ve önerileriyle projelerin belirleneceğini ifade etti.

Menderes’te gençler ve kadınlar başkanını seçti

Menderes’te gençler ve kadınlar başkanını seçti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber