Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 27 Nisan 2018 - 11:18 Yorum: 0

Menderes’te ilk asfalt döküldü

Menderes Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım çalışmaları kapsamında ilk asfalt döküldü.

Menderes’te ilk asfalt döküldü

Menderes Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım çalışmaları kapsamında ilk asfalt döküldü. Çalışmalarla ilçe merkezindeki sorunlu yolların tamamı ortadan kaldırılacak.

Menderes Belediyesi, İZSU tarafından kazılan yollarda hummalı bir çalışma ile ilçe merkezinin yollarını kendi imkanlarıyla yapmaya başladı. Sürdürülen çalışmalar kapsamında ilk sıcak asfalt dökümü de gerçekleşti. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları kapsamında Kemalpaşa Mahallesi'nin yollarında asfalt çalışması gerçekleştiriliyor. İlçe merkezinin genelinde gerçekleştirilen çalışmalar ile bozuk yollar tamamen tarih olacak.

Çalışmalarla ilgili konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Söz verdik, gerçekleştiriyoruz. Asfaltlama çalışmalarımıza Kemalpaşa Mahallemizden başladık. Vatandaşımızı çukur siyasetine yem etmeyeceğimizi söylemiştik bunu da hayata geçiriyoruz ama Menderes'i ve Menderesliyi sahipsiz sanan İZSU ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menderes sahipsiz değil. Bizim yaptığımız hizmetler ve yollar belediyecilik tarihine altın harflerle yazılacaktır. İlçemizde başlattığımız asfalt ve hizmet festivalimiz devam edecek" dedi.

Menderes’te ilk asfalt döküldü

Menderes’te ilk asfalt döküldü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber