Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...17:57 Konya’da iki araç çarpıştı: 1 yaralı17:56 Direksiyon hakimiyetini kaybedip direğe çarptı: 1 ölü, 2 yaralı17:56 Başkan Şerifoğulları Elazığspor’un antrenmanına çıktı17:52 Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile kurtarıldı17:51 Van İnşaat Yapı Dekorasyon ve Emlak Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı17:51 Antalya’da banka çalışanının zimmetine 205 milyon TL geçirme olayına 8 tutu...17:50 Pamuk Geçidi şehidi 4 astsubay anıldı17:49 Samsun’da fırtına hayatı olumsuz etkiledi17:42 Başkan Büyükkılıç’tan çiftçiye 18 milyon TL’lik 300 ton nohut tohumu desteğ...17:41 Türkiye Maden Suyu Üreticileri Derneği’nden (MASUDER) maden suyu açıklaması17:39 2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası17:37 ASO’da TOBB Şikago Ticaret Merkezi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirild...
Kültür 22 Mart 2019 - 13:43 Yorum: 0

Menemen Açık Ceza İnfaz Kurumunda bin fidan toprakla buluştu

İzmir'de, Menemen R Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlüler ve katılımcılar, Orman Haftası nedeniyle bin adet zeytin fidanını toprakla...

Menemen Açık Ceza İnfaz Kurumunda bin fidan toprakla buluştu

İzmir'de, Menemen R Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlüler ve katılımcılar, Orman Haftası nedeniyle bin adet zeytin fidanını toprakla buluştu.

Menemen R Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında fidanları toprakla buluşturdu. Etkinliğe katılan hükümlü ve katılımcılar, bin fidanı tek tek dikerek suladı.

Keyifli dakikalar yaşandığı programda konuşan Menemen Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Gündoğdu, "Hükümlü ve tutukluların; doğru davranış, tutum ve alışkanlıkları benimseyerek yeniden suç işlemelerini önleyecek ahlaki değerler kazanmalarını sağlamak, kurum hayatını normal hayata yakınlaştırarak bu kişilerin salıverilmelerinden sonra topluma uyumlarını kolaylaştırmak ve dış olaylara, tahriklere karşı sabırlı, dayanaklı ve soğukkanlı hale getirmek ceza infaz kurumlarının hedefleri arasındadır" dedi.

Ceza İnfaz Kurumu Müdür Metin Erkılıç da, 187 bin 600 metrekare alan üzerinde faaliyetine devam eden Menemen Ceza İnfaz Kurumları'nın 2015 yılında faaliyete geçtiğini, 2 bin hükümlü ve tutukluyu barındırdığını belirtti.

100 bin metrekare araziye 5 bin fidan dikmek için çalışmalar sürüyor

Erkılıç, "Kurumumuz dışında Menemen Adliye Kafeteryası işletilmektedir; ayrıca temizlik iş kolumuzda İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı ile yapılan protokol kapsamında, 45 hükümlü çalıştırılmaktadır. Menemen Ceza İnfaz Kurumları arazisine bin adet zeytin fidanı dikimi yapılmıştır. Menemen Adalet Ormanı oluşturulması için Hatundere-Türkelli mahallelerinde bulunan Dumanlı dağ mevkiindeki 100 bin metrekare araziye 5 bin fidan dikmek için çalışmalar devam etmektedir. Tarım iş kolunda çilek yetiştiriciliği, seracılık ve arıcılık faaliyetleri için çalışmalar sürdürülmektedir" diye konuştu.

Düzenlenen fidan dikim etkinliğine; İzmir Cumhuriyet Başsavcısı vekili Mustafa Gümüş, Menemen Kaymakamı Mustafa Özkaynak, 57. Topçu Tugayı Komutan Yardımcısı Topçu Albay İbrahim Ethem Çağcı, Menemen Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Gündoğdu, Kuzey Ceza İnfaz Kurumlarından Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Murat Kayançiçek, Güney Ceza İnfaz Kurumlarından Cumhuriyet Savcısı Cihan Yıldız, hakim ve savcılar, kamu kurumları daire amirleri, ceza infaz kurumu müdürleri, hükümlüler ve personeller katıldı.

Menemen Açık Ceza İnfaz Kurumunda bin fidan toprakla buluştu

Menemen Açık Ceza İnfaz Kurumunda bin fidan toprakla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber