Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 15 Aralık 2019 - 12:38 Yorum: 0

Menemen gümbür gümbür!

Menemenspor, TFF 1. Lig'in 15. haftasında deplasmanda Adanaspor'u 3-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 9 maça çıkarttı.

Menemen gümbür gümbür!

Menemenspor, TFF 1. Lig'in 15. haftasında deplasmanda Adanaspor'u 3-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 9 maça çıkarttı.

TFF 1. Lig'in 15. hafta mücadelesinde EG Menemenspor, Adanaspor'un konuğu oldu. Maça iyi başlayan sarı-lacivertli ekip, 33. dakikada Hüseyin Çolak ile 1-0 öne geçerken bu golden 8 dakika sonra Mehmet Boztepe ile farkı 2'ye çıkardı. İlk yarıyı üstünlükle kapayan İzmir ekibi, Adanasporlu Utku Sen'in 60. dakikadaki golüyle farkın 1'e düşmesine engel olamadı. 79. dakikada Adanaspor'da Roni'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalması sonrası rahatlayan Menemenspor, 90. dakikada tekrar sahneye çıkan Hüseyin Çolak ile maçın skorunu belirledi.

Deplasman fatihi Menemen

Ligde ilk 6 haftada 4 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet alan Menemenspor, bu maçlardan sonra sahaya çıktığı 9 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek yenilmezlik serisini 9 maça çıkarttı. Menemenspor ayrıca ligde oynadığı 8 deplasman maçından 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak deplasmanda en fazla puan toplayan takım unvanına sahip oldu. Deplasmanda 17 puan toplayan sarı-lacivertliler, iç sahada ise Fatih Karagümrük ile beraber 8 puanla en az puan toplayan takım oldu.

Menemenspor, ligin 16. hafta mücadelesinde play-off potasındaki güçlü rakiplerinden Bursaspor'u konuk edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber