Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 01 Temmuz 2022 - 13:13 Yorum: 0

Menemen İŞ-KUR Hizmet Noktası vatandaşın ayağına gidiyor

Menemen Belediyesinin bünyesinde bulunan İŞ-KUR Hizmet Noktası, işsizleri iş sahibi yapmak için hafta içi her gün birçok mahallede stant açıyor.

Menemen İŞ-KUR Hizmet Noktası vatandaşın ayağına gidiyor

Menemen Belediyesinin bünyesinde bulunan İŞ-KUR Hizmet Noktası, işsizleri iş sahibi yapmak için hafta içi her gün birçok mahallede stant açıyor. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Menemen'de iş arayan vatandaşlarımız ile işverenler arasında aracılık etmeye devam ediyoruz. 2022'nin ilk 6 ayında yaklaşık 3 bin vatandaşımızla gerçekleştirilen toplantılar neticesinde bin 349 vatandaşımızın iş sahibi olmasına katkı sağladık. Hedefimiz işsizliği en az hale getirmek" dedi.

Menemen Belediyesi, istihdam seferberliğine katkıda bulunmak için bünyesinde bulunan İŞ-KUR Hizmet Noktası birimi ile çalışmalarını sürdürüyor.

İş arayan firmalarla görüşmelerini artıran Menemen Belediyesi İŞ-KUR Hizmet Noktası, iş arayan vatandaşa daha hızlı ulaşmak için Menemen'in çeşitli mahallelerinde stant açtı. İlk etapta; Cumhuriyet Meydanı, Asarlık, Koyundere ve Kent-2 bölgesinde açılan İŞ-KUR Hizmet Noktası stantları, iş arayan vatandaşların ayağına kadar gidiyor.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizdeki işsizliği en aza indirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede açtığımız stantlarla halkımızın yoğun olduğu bölgelerde stant açmaya karar verdik. İlk etapta 4 mahallemizde stant açtık. Bu çalışmamız kıymetli hemşehrilerim tarafından da ilgi gördü. Muhtarlarımızla da istişare ederek stantlarımızı yaygınlaştıracağız" dedi.

6 ayda bin 349 vatandaş iş sahibi oldu

Menemen Belediyesi İŞ-KUR Hizmet Noktası olarak 2022'nin ilk 6 ayı hakkında da bilgi veren Pehlivan, "İŞ-KUR Hizmet Noktamız, çalıştığımız firmalarla son 6 ayda 145 toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantılara 3 bine yakın iş arayan hemşerimiz katıldı. Bize müracaat eden Aliağa, Çiğli, Manisa ve Menemen'de bini aşkın firmaya, toplamda bin 349 vatandaşımızı işle buluşturduk. 34 engelli vatandaşımızın da işe girişine aracılık ettik. Vatandaşlarımızı işe yerleştirmekle kalmıyor, sonrasını da takip edip, iletişim halinde oluyoruz. Hemşehrilerimizin her türlü sorunuyla yakından ve titizlikle ilgilenmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber