Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Haziran 2020 - 11:53 Yorum: 0

Menemenspor, play-off hesapları yapıyor

Menemenspor, TFF 1. Lig'in 30. haftasında sahasında karşılaşacğı Boluspor'u mağlup ederek play-off şansını devam ettirmek istiyor.

Menemenspor, play-off hesapları yapıyor

Menemenspor, TFF 1. Lig'in 30. haftasında sahasında karşılaşacğı Boluspor'u mağlup ederek play-off şansını devam ettirmek istiyor.

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor, ligin 30. hafta maçında Boluspor'u ağırlayacak. Yarın 20.00'de başlayacak maçta İzmir ekibi mutlak galibiyet hedefliyor. Ligin bitimine 5 hafta kala 38 puanla 11. sırada yer alan sarı-lacivertliler, kalan 5 maçı da en iyi şekilde atlatarak play-off potası içinde yer almak istiyor. Geçtiğimiz hafta Balıkesirspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek morallenen Menemenspor, 3.5 aylık aranın ardından kendi sahasında bir maça çıkacak.

İki takım da 4 maçtır kaybetmiyor

Ligde 25. haftada deplasmanda Erzurumspor'a 1-0 kaybeden Menemenspor, bu maçtan sonra sahasında Altay'la 1-1, deplasmanda Ümraniyespor'la 1-1 ve yine sahasında İstanbulspor'la 2-2 berabere kalmıştı. Son olarak Boluspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden İzmir ekibi, 4 maçlık yenilmeme serisi elde etti.

Boluspor da Menemenspor gibi ligdeki son 4 maçında yenilgi almadı. 26. haftada deplasmanda Keçiörengücü'nü 1-0 mağlup eden kırmızı-beyazlılar, ardından sahasında Adanaspor'u 2-1'lik skorla eli boş göndermişti. Bu galibiyetlerden sonra Boluspor, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 ve sahasında Altınordu ile 0-0 berabere kaldı. Yarın oynanacak maç öncesinde Menemenspor 38 puanlar 11. sırada, Boluspor ise 26 puanla 15. sırada bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber